Min favoritt fotograf

Min favoritt fotograf heter Roman Konigshofer. Han er en reise, natur og sports fotograf. Roman er en etablert fotograf som liker seg utendørs og bor nå i Innsbruck, Østerrike.

RomanKoenigshofer_Portrait_DSC04512.jpg

Han har en lidenskap for naturlig lys, vind og høye fjell. Han ser etter historier og fortelle i naturen.

Roman forteller at han har levd en aktiv livsstil og reist verden rundt. Han har alltid vært fascinert av måten livet kan avbildes i bilder, filmer og historier. Han mener han føler en trang til å fange øyeblikkene på måtene de ble opplevd. Med et sett profesjonelle ferdigheter og åpent sinn ser han frem til å skape mer engasjerende, meningsfylt og inspirerende innhold.Bildene til Roman er både dokumentariske og kunstneriske.

Det jeg liker med Roman sine bilder er hvordan han klarer å få alle elementene i et landskapsbildet tydelig med forgunn, mellomgrunn og bakgrunn. Jeg liker også hvordan han bruker sollyset i mange av bildene sine. Han får verden til å se veldig fin og fargerik ut.

Her er noen av bildene til Roman:

©RomanKoenigshofer_Nepal_Himalayas_DSC03913©RomanKoenigshofer_Northern_Thailand_Morning_Rays_Sunrise_DSC06104©RomanKoenigshofer_Travel_Alberta_campaign_DSC00288©RomanKoenigshofer_Travel_Alberta_campaign_DSC01026

Nettstedet til Roman (verdt å ta en titt!):

http://www.romankoenigshofer.com/